„Juventus“ užtikrintai pradėjo rungtynes ir 7-ąją minutę jau atitrūko dviženkliu skirtumu 17:7. Tačiau „Dzūkija“ greitai atsitiesė ir neketino anksti paleisti varžovų į priekį. Po dviejų kėlinių iš uteniškių pranašumo beliko vienas taškas (41:40).

Lemiamą pranašumą „Juventus“ susikrovė ketvirtojo kėlinio pradžioje, kai spurtavo 7:0 ir pabėgo į priekį 61:48. Šeimininkai svečiams neleido pelnyti taškų tris minutes. Rimtesnio pavojaus „Juventus“ persvarai dzūkai nebesukėlė.

„Dzūkiją“ pasmerkė klaikus pataikymas. Pirmoje rungtynių pusėje pelnę 40 taškų, antroje alytiškiai sukrapštė tik 22 ir pataikė tik 24 metimus iš 67 (35 proc.).

„Dzūkija“ jau trečiąsias rungtynes žaidė be vyriausiojo trenerio Andrejaus Urlepo, kuris gydosi nugaros skausmus. Jį pavaduoja asistentas Zoranas Čarapičius.

„Juventus“ tai buvo 7-oji pergalė per 16 „Tete-A-Tete Casino – LKL“ čempionato rungtynių, Utenos klubas turnyro lentelėje užima 7-tą poziciją.

Priešpaskutiniai alytiškiai lieka su 4 pergalėmis.

„Juventus“: V. Šulskis 17, V. Vasylius ir J.Diggsas po 12, G. Sirutavičius 9 taškai.

„Dzūkija“: J. Gavinas 17, P. Morkeliūnas 15, A. Hernandezas 10, K. Guščikas 6 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)