Jonavos „CBet“ bronzinėje kovoje buvo arti antrosios pergalės, tačiau įspūdingą charakterį demonstravęs Panevėžio „Lietkabelis“ 88:87 (23:27, 22:25, 13:15, 30:20) palaužė varžovus ir išlygino serijos iki 3 pergalių rezultatą (1-1).

Likus 1:26 min. iki ketvirto kėlinio pabaigos šeimininkai dar pirmavo 85:77, tačiau svečiai surengė neįtikėtiną sugrįžimą.

Svečių pergalę nulėmė Jamelo Morriso metimas su sirena.

Po taiklaus metimo dar arbitrai peržiūrėjo epizodą, tačiau abejonių nekilo – legionierius suspėjo išleisti kamuolį iš rankų, kuris tinklelį skrodė jau pasibaigus rungtynių laikui.

„Lietkabelio“ žaidėjai netrukus aikštės viduryje susibūrė į ratą, ėmė dėkoti savo sirgaliams, atvykusiems iš Panevėžio.

Tik tą Ž. Šakičius darė ypač emocingai. Prie vieno krepšių priartėjęs kroatas iš kojos smūgiavo į kamuolių dėžę, iš jos iššokę kamuoliai skriejo į šalis, keli jų pataikė į atsitiktinius žiūrovus, paliekančius Jonavos areną.

Epizodo vaizdo įrašas:

Trečiasis serijos mačas pirmadienį vyks Panevėžyje, kur jonaviškiai startavo triumfuodami 89:80, ketvirtasis – birželio 7 d. Jonavoje.

Rungtynių apžvalga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją