Ketvirtadienį kalbėdamas „BasketNews.lt radijui“, J. Mačiulis atskleidė, kad iš komandos pasitraukus Pauliui Motiejūnui, praktiškai nebeliko jokio ryšio su Lietuvos čempionais.

„Tie žmonės, kurie pakeitė P. Motiejūną, krepšinio tematika šneka paukščių kalba. Su Pauliumi visada palaikėme ryšį, kalbėjomės, o jam išėjus neliko su kuo šnekėtis“, – atviravo J. Mačiulis.

Puolėjas pridūrė, kad negrįš ir į Milano „Armani Jeans“ ekipą, kuriai atstovavo iki traumos: „Milanas – užmirštas reikalas. Su jais nutraukėme visus ryšius“.

– Jonai, ar tiesa, kad į aikštelę turėtumei grįžti po dviejų-trijų savaičių?, – „BasketNews.lt radijas“ paklausė Mačiulio.

– Viskas juda link to. Jau po truputį pradedu mėtyti metimus iš žaidybinių situacijų. Po kokių trijų savaičių su kokias nors vaikais turėčiau pradėti žaisti ir lengvą kontaktinį krepšinį, kad iškart po traumos tai nebūtų fiziškai stiprūs žmonės. Reikia apsiprasti, todėl dar nežinau, kur, bet greitai pradėsiu žaisti.

– Galima sakyti, kad po Kalėdų turėtų atsirasti ir klubas, kuriame žaisi?

– Manau, kad klubas gal bus ir ankščiau, nei iki Kalėdų, bet rungtyniauti galėsiu tik po Naujų metų. Ar naujuosius sutiksiu su kontraktu, ar ne – tai dar klausimas.

- Pasiūlymų yra?

– Šiokių tokių yra.

– Iš Lietuvos komandų?

– Iš Lietuvos nėra nė vieno, galiu visus nudžiuginti (juokiasi).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją