Panevėžiečiai prieš prasidedant paskutinei susitikimo minutei buvo priekyje 72:69, bet neatsilaikė: Zacho LeDay'aus dvitaškis ir Thomo Walkupo bei Nigelo Hayeso baudų metimai išplėšė sunkią pergalę žalgiriečiams.

„Svarbu žaisti tokias rungtynes. Jos visada sunkios, specifinės. Nelabai svarbus tas rezultatas ar skaičiai. Žaidėjai labai stengiasi, visi 13 šiandien gavo pabūti aikštelėje, tad – einame į priekį. Pamatėme, kaip jiems sekasi perkelti informaciją iš treniruočių į rungtynes.

Išskirti nieko nereikia, bet lengviau yra tiems žaidėjams, kurie jau pripratę prie sistemos, ją žino. Reikia būti kantriems – dar tik visko pradžia“, – sakė treneris Šarūnas Jasikevičius.

Jo auklėtinių gretose rezultatyviausiai pasirodė Z. LeDay'us su 20, Artūras Milaknis su 11 ir Th. Walkupas su 10 taškų.

„Žalgiris“ sezonui ruošiasi net be penkių savo krepšininkų: keturi jų – Lukas Lekavičius, Marius Grigonis, Edgaras Ulanovas ir Paulius Jankūnas – šiuo metu gina Lietuvos rinktinės garbę, o vienas – Jockas Landale'as – atstovauja Australijai pasaulio čempionate Kinijoje.

Primename, kad „Žalgiris“ savo pirmąsias oficialias naujojo sezono rungtynes žais jau po mažiau nei trijų savaičių – rugsėjo 22 dieną Šiauliuose jų laukia LKL čempionato dvikova su „Šiauliais“.

Žalgiriečių startas Eurolygoje numatytas spalio 4 d. namuose su Vitorijos „Baskonia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)