„Mes labai solidžiai žaidėme po didžiosios pertraukos, išėjome pasiimti pergalės. Visuomet padeda, kai pataikome daug tritaškių. Gerai, kad radome žaidėjų su „karšta“ rankele“, – po rungtynių kalbėjo Š. Jasikevičius.

Eurolygos 31-ame ture „Barcelona“ (20/5) komanda 95:79 (21:13, 26:26, 26:19, 22:21) užtikrintai įveikė Berlyno ALBA (9/14) krepšininkus.

„Prieš ALBA visuomet žaidimas būna banguotas. Manau, kad antroje rungtynių dalyje geriau sugebėjome atsakyti į jų planą. Žaidėme savo krepšinį, o ne įsivėlėme į ypač Berlyne pavojingą „pirmyn ir atgal“ žaidymą“, – sakė jis.

Šaras reziumavo, kad yra laimingas, jog iš Vokietijos sostinės pavyko išsivežti pergalę, nes ALBA namie paprastai įveikia daugelį komandų.

18 taškų ir 22 naudingumo balus surinkęs Nikola Mirotičius teigė, kad labai svarbu, kaip „Barca“ baigia reguliarųjį sezoną.

„Mums svarbu buvo pasitikrinti, kokios esame sportinės formos, pademonstruoti nusiteikimą ir gerą žaidimą. Net jei laimėjome daugiau nei 15 taškų, rungtynės nebuvo lengvos“, – sakė „Barcelona“ lyderis.

Katalonų klubo pergalės džiaugsmą aptemdė Roko Jokubaičio peties trauma, dėl kurios lietuvis nebaigė rungtynių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją