Nors Jonas Valančiūnas buvo pasiruošęs žaisti, ant parketo jis taip ir nežengė. 213 cm ūgio uteniškis dėl kairės rankos traumos praleido jau ketvirtą mačą iš eilės. Tačiau lietuvį ir vėl puikiai pavadavo kongietis Bismackas Biyombo, kuris pelnė 12 taškų (5/7 dvitaškiai, 2/6 baudos), atkovojo 11 kamuolių ir blokavo 6 varžovų metimus.

Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei 7 minutes „Raptors“ atsiliko 85:91, tačiau tuomet laimėjo dviejų minučių atkarpą 10:0, persvėrė rezultatą savo naudai ir nužygiavo iki pergalės.

Toronto ir Olando ekipoms tai buvo jau trečioji sezono akistata. Iki šiol rezultatas lygus 1:1. Pirmas rungtynes „Magic“ namuose laimėjo 92:87, o Londone po pratęsimo savo pranašumą įrodė „Raptors“ – 106:103.

23-ejų metų centras iš Lietuvos šiuose susitikimuose buvo labai netoli dvigubo dublio: pirmame per 23 minutes pelnė 8 taškus ir atkovojo 13 kamuolių, o NBA „Global Games“ rungtynių metu per 30 minučių surinko 13 taškų ir 9 atkovotus kamuolius.

„Dinozaurai“ savo kraityje turi vos vienu pergale mažiau nei NBA vicečempionė ir Rytų konferencijos lyderė Klivlando „Cavaliers“ (49/20) komanda, kuri pastaruoju metu neišlipa iš nesėkmių ruožo.

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 25, Luisas Scola 20, Kyle'as Lowry 18, Terrence'as Rossas 13, Bismackas Biyombo 12 taškų (11 atk. kam., 6 blokai).

„Magic“: Evanas Fournier ir Victoras Oladipo po 21, Andrew Nicholsonas 15, Ersanas Ilyasova 10, Brandonas Jenningsas 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)