„Raptors“ ekipa šeštose ikisezoninėse rungtynėse iškovojo penktą pergalę.

Beveik 21 min. aikštėje praleidęs J. Valančiūnas pataikė 4 dvitaškius metimus iš 7, bei 6 kartus iš 7 bandymų buvo tikslus nuo baudų metimo linijos. Vidurio puolėjas taip pat atkovojo 4 kamuolius, blokavo vieną varžovo metimą ir dukart prasižengė.

Terrence'as Rossas buvo rezultatyviausias „Raptors“ gretose. Jo sąskaitoje - 22 pelnyti taškai. DeMaras DeRozanas ir Jordanas Hamiltonas surinko po 13 taškų.

Russellas Westbrookas Oklahomos ekipai pelnė 16 taškų, Anthony'is Morrow ir Andre Robersonas - po 15.

„Oklahoma City Thunder“ lyderiui Kevinui Durantui ketvirtadienį buvo atlikta pėdos operacija. Jis negalės žaisti mažiausiai šešias savaites.

„Raptors“ gynėjui Greivisui Vasquezui apšilimo metu kamuolys pataikė į galvą. Krepšininkas nežaidė, nes, anot komandos atstovų, jautėsi apsvaigęs.

Rezultatas:

Toronto „Raptors“ - „Oklahoma City Thunder“ 109:90 (23:29, 37:17, 29:21, 20:23)

„Raptors“: Terrence'as Rossas 22 taškai, Jonas Valančiūnas 14, DeMaras DeRozanas ir Jordanas Hamiltonas - po 13, Louisas Williamsas ir Kyle'as Lowry - po 11;

„Oklahoma City Thunder“: Russellas Westbrookas 16, Anthony'is Morrow ir Andre Robersonas - po 15, Stevenas Adamsas ir Serge'as Ibaka - po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)