Mūsiškiui buvo prakirstas smakras, o žaizdai susiūti prireikė trijų siūlių.

Vienam varžovų lyderių Z. Randolphui teisėjai skyrė nesportinę pražangą ir ji puolėjui buvo jau šeštoji, tad jis taip pat nebaigė rungtynių. Incidentas įvyko iki trečio ketvirčio pabaigos likus žaisti 2 min. 10 sek., kai šeimininkai pirmavo daugiau nei įtikinamai – 81:44.

Iki tol J. Valančiūnas per 23 min. vos nesurinko dvigubo dublio – pelnė 10 taškų (4/7 dvitaškiai, 2/2 baudos) ir atkovojo 9 kamuolius. Jis taip pat perėmė 1 kamuolį ir prasižengė 4 kartus.

Epizodas – nuo 1 min. 40 sek.:

Beje, lietuvis pranoko geriausiai besiginantį praėjusių metų NBA žaidėją – ispaną Marcą Gasolį, kuris per 26 min. tenkinosi 8 taškais (2/8, 4/6 baudos) ir tik 3 atkovotais kamuoliais. Be to, jis dar padarė 4 klaidas.

Kita dvikova „Raptors“ vyrų laukia penktadienį svečiuose su Milvokio „Bucks“ ekipa. Kol kas neaišku, ar joje jau galės dalyvauti susižeidęs J. Valančiūnas.

Tiesa, treneris Dwane'as Casey nusiteikęs optimistiškai: „Jis grįš, tik dabar turės dar vienu randu daugiau“.

Vaizdo įrašo pradžioje – keturi iš eilės J. Valančiūno taškai:

Rungtynės:

Toronto „Raptors“ (6/1) – Memfio „Grizzlies“ (4/3) 108:72 (27:14, 27:13, 32:23, 22:22).

„Raptors“: DeMaras DeRozanas 21, Rudy Gay'us 15, Austinas Daye 14, Jonas Valančiūnas (9 atk. kam.) ir Terrence'as Rossas po 10 taškų.

„Grizzlies“: Edas Davisas ir Jonas Leueris po 11, Jerrydas Baylessas 10, Marcas Gasolis ir Tony Allenas po 8 taškus.
Jonas Valančiūnas

Jonas Valančiūnas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)