JV skris kartu su ekipa į artimiausius du susitikimus – trečiadienį su Okalhomos „Thunder“ (6/1) bei penktadienį su Šarlotės „Hornets“ (5/1). Visgi, ar jis juose galės padėti savo komandai, dar neaišku.

Būtent „Thunder“ gretose žaidžia kitas Lietuvos atstovas – 20-metis NBA naujokas Domantas Sabonis, kuris sezoną pradėjo itin pakiliai, įsitvirtino Oklahomos klubo starto penkete ir stebina daugelį specialistų – jau atliko ir pirmą savo dvigubą dublį.

D. Sabonis per beveik 20 minučių vidutiniškai renka po 7,6 taško, atkovoja po 4,4 kamuolio, atlieka po 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir tritaškius meta 47 procentų taiklumu (8/17).

Beje, antradienio „Raptors“ treniruotėje puikų pasirodymą surengė puolėjas DeMarre'as Carrollas, pataikęs 85-is tritaškius iš 100 ir pagerinęs neoficialų torontiečių rekordą.

Primename, kad J. Valančiūnas susimušė kelį per vieną praėjusią savaitę vykusį mačą ir pajuto skausmus, nors teigiama, kad sužeidimas yra nesunkus. Lietuvio kelyje susidarė skystis ir prasidėjo tinimas. Dėl to JV praleido paskutinį „Raptors“ mačą su Sakramento „Kings“ (91:96).

Šio sezono J. Valančiūno vidurkiai kol kas – 13,8 taško, 11 sugriebtų kamuolių, 1 rezultatyvus perdavimas ir 0,8 bloko per 31 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)