Pats strategas neslepia, kad dar nėra tikras dėl savo ateities, tačiau dabar koncentruojasi tik artėjančią VTB Vieningosios lygos pusfinalio seriją su Krasnodaro „Lokomativ-Kuban“ ekipa.

„Vienintelis pasiūlymas, kurį aš turiu ant savo stalo – yra Kauno „Žalgirio“. Aš manau, kad po 8-9 mėnesių, kai aš čia dirbu, mano didžiausias troškimas išvesti komandą į VTB Vieningosios lygos finalą. Visu 100 proc. Žinoma, jei mes laimėtume finalą, tai mums būtų kaip svajonė, o man ypatingai. Nesvarbu, kad įvyks birželio pabaigoje – mano tikslas išvesti komandą į viršūnę“, - sako J. Plaza.

Treneris teigia, kad dar nesibaigus sezonui nenori blaškytis ir dairytis į kitas komandas. J. Plaza užsimena, kad jo ateitis priklausys ir nuo Kauno klubo finansinės padėties.

„Yra trenerių, kurie vienu metu gali treniruoti komandą ir galvoti apie darbą kitame klube. Tačiau aš taip negaliu. Gal aš nuobodus žmogus ir kaip sakoma, kad vyrai vienu metu gali daryti tik vieną darbą. Ne taip kaip moterys, kurios vienu metu gali atlikti kelis darbus. Aš koncentruojuosi į savo darbą, tačiau viskas priklauso nuo „Žalgirio“. Nenoriu dar kartą kartoti, ką mes šį sezoną ištvėrėme. Dabar mano tikslas pirmą kartą istorijoje patekti į finalą, kad žmonės mane prisimintų kaip trenerį, kuriam tai pavyko padaryti“, - sako J. Plaza.

„Mes tikrai patenkinti J. Plazos darbu ir norime, kad jis liktų. Tačiau viskas spręsis po sezono, kai žinosime klubo finansinę padėtį kitam sezonui. Šiek tiek kalbėjome su treneriu apie kitą sezoną, tačiau ar jis liks kalbėti dar anksti“, - DELFI teigė „Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)