„Jeigu jie nori toliau rungtyniauti Eurolygoje aukščiausiu lygiu, vasarą jiems reikėtų pailsėti. Bet turbūt atsimenate, kaip jums būdavo vaikystėje: viską, ką liepdavo mama, darydavote atvirkščiai. Lavrinovičiai nori žaisti už rinktinę, jie puikiai įsilieję tiek į ją, tiek į šią šalį. Šiaip ar taip, apsispręsti turi jie patys“, – DELFI paklaustas apie brolių Lavrinovičių pasirinkimą, sakė J. Plaza.

Treneris prisiminė, jog D. Lavrinovičius dėl sveikatos problemų su komanda negalėjo treniruotis visą lapkritį, o didesni ar mažesni negalavimai abiems aukštaūgiams ramybės nedavė viso sezono metu.

„Jiems – po 33-ejus metus, o būnant tokio amžiaus krepšininko kūnui reikia poilsio“, – pažymėjo J. Plaza.

Lavrinovičių atvejį jis palygino su buvusio savo auklėtinio MadridoReal“ klube Felipe Reyeso situacija. J. Plaza pasakojo graužęsis, kad vidurio puolėjas metai iš metų vasaras aukoja Ispanijos rinktinei, tačiau perkalbėti Lavrinovičių bendraamžio teigė nemėginęs.

Primename, kad 2011 metais, kuomet Lavrinovičiai paskutinį kartą buvo prisijungę prie rinktinės stovyklos, Darjušui žaisti Europos pirmenybėse Lietuvoje sutrukdė problemos su Achilo sausgysle, o Kšyštofas rungtyniavo kęsdamas nugaros skausmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)