28 metų 193 cm ūgio krepšininkas, anot leidinio, turėtų pasirašyti dvejų metų sutartį ir pakeisti Tel Avivo komandoje žaidusį ir traumų persekiotą Jeremy Pargo.

N. Woltersas 2018-2019 metų Eurolygos reguliariajame sezone vidutiniškai per 23 min. pelnė 11,2 taško, atkovojo 2,8 kamuolio, atliko 3,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinko po 11,6 naudingumo balo.

N. Woltersas 2009–2013 metais rungtyniavo Pietų Dakotos universitete, o 2013 metais NBA naujokų biržoje 38-u šaukimu buvo pašauktas Vašingtono „Wizards“ komandos.

Tiesa, netrukus jis buvo išmainytas į Milvokio „Bucks“ ekipą, kurioje ir žaidė 2013–2015 m. Savo debiutiniame NBA sezone N.Woltersas sulaukdavo nemažai šansų ir net 31 rungtynes pradėjo startiniame penkete, o jo vidurkiai siekė 7,2 taško, 2,6 atkovoto kamuolio ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo per mačą. Vėliau pabandęs savo jėgas Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Los Andželio „Clippers“ komandose, N. Woltersas pasuko į Europą. 2015–2016 m. jis rungtyniavo Stambulo „Besiktas“ komandoje.

Sėkmingas sezonas leido N. Woltersui persikelti į Eurolygą. Su „Crvena Zvezda“ ekipa jis iki paskutinio reguliariojo sezono turo kovėsi dėl patekimo į Eurolygos atkrintamąsias, o vietiniame fronte N. Woltersas galėjo džiaugtis Adrijos lygos bei Serbijos lygos ir taurės čempionų titulais.

2017-2018 metų sezone amerikietis dar kartą pabandė savo laimę NBA, kur iki gruodžio pabaigos priklausė Jutos „Jazz“ klubui. Galiausiai po mėnesio jis prisijungė prie Šalono „Elan“ komandos.

N. Woltersas su Kauno klubu buvo sudaręs vienerių metų sutartį su galimybe bendradarbiavimą pratęsti dar vienam sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)