Su trenksmu pergalių sąskaitą atsidariusi Jonavos „CBet“ (1-1) ekipa namuose 85:63 (20:11, 26:12, 22:24, 17:16) sutriuškino Alytaus „Dzūkijos“ (1-2) krepšininkus.

Virginijaus Šeškaus kariauna pamatus pergalei padėjo dar rungtynių pradžioje, o į priekį komandą vedė Kahlilas Thomasas, per 16 minučių pelnęs 18 taškų ir atkovojęs 7 atšokusius kamuolius.

Alytiškiai šiame mače nerado laimės atakuodami iš toli – tikslą pasiekė tik 6 iš 26 jų tritaškių (23 proc.). Kauno „Žalgiriui“ 25 taškus sumetęs Joshua Newkirkas šįkart prametė visus 4 tritaškius ir surinko 8 taškus.

Jonavos ekipa nuo varžovų atsiplėšė pirmojo kėlinio pabaigoje, kai spurtavo 18:5 ir įgijo dviženklį pranašumą 27:13. „Betsafe-LKL“ debiutantai tuo neapsiribojo ir dar iki pertraukos pradėjo varžovų triuškinimą 44:19.

Svečiai iš Alytaus antroje susitikimo pusėje atsitiesti nesugebėjo. Kelių link varžovų krepšio neradę ir tik minimaliai atsilikimą sumažinę dzūkai buvo priversti susitaikyti su skaudžiu pralaimėjimu.

„Cbet“: Kahlilas Thomasas 18 (7 atk. kam.), Evaldas Šaulys ir Lachlanas Andersonas (7 atk. kam.) po 11, Edvinas Šeškus ir Laimonas Kisielius po 9, Juanas Palaciosas 8 (9 atk. kam.).

„Dzūkija“: Aleksandras Aranitovičius ir Justas Furmanavičius (9 atk. kam.) po 10, Dylanas Frye 9, Vaidas Čepukaitis (7 atk. kam.), Mindaugas Lukauskis ir Joshua Newkirkas po 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)