Krepšininkas Pamaskvės komandoje žais dar bent vieną sezoną. Pranešama, kad rusas kalbėjo su keliomis NBA komandomis apie galimybę sugrįžti už Atlanto, tačiau nusprendė toliau ginti „Chimki“ ekipos garbę.

Atleto kontraktas su „Chimki“ galioja iki 2020 metų. Jo sutartyje numatyta, kad jis kitą vasarą vėl turės šansą persikelti į NBA.

Vienas brangiausių Europos krepšininkų „Chimki“ komandoje rungtyniauja nuo 2015 metų.

29-erių metų atletas praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 21,8 taško bei pagal šį rodiklį buvo nepralenkiamas.

Krepšininkas per 32 žaidimo minutes taip pat atkovodavo po 2,6 kamuolio, atlikdavo po 5,2 rezultatyvaus perdavimo, perimdavo po 1,3 kamuolio ir surinkdavo po 20,4 naudingumo balo.

„Chimki“ kitą sezoną rungtyniaus Eurolygoje.

2006-2012 m. A. Švedas priklausė Maskvos CSKA klubui, 2012-2014 m. atstovavo Minesotos „Timberwolves“, per 2014 m. ir 2015 m. metus gynė Filadelfijos „76ers“, Hjustono „Rockets“ ir Niujorko „Knicks“ garbę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)