Svečiai pirmavo didžiąją rungtynių dalį, o didžiausias skirtumas tarp komandų antrajame kėlinyje siekė 19 taškų.

Taškas į tašką ketvirtajame kėlinyje prasidėjusioje kovoje iš aikštės buvo pašalinti „Pelicans“ žaidėjai Jose Alvarado ir Naji Marshallas, o taip pat Majamio ekipos atstovai Thomas Bryantas bei Jimmy Butleris. Pastarasis jau buvo pelnęs 23 taškus ir atkovojęs 9 kamuolius.

„Niekada nesinori tai matyti aikštėje, – apie incidentą aikštėje, po kurio išėjimo link buvo palydėti ir du sirgaliai, kalbėjo „Heat“ strategas Erikas Spoelstra. – Tiesa, kai visa tai baigėsi, mano žaidėjai padarė viską, kad laimėtų – buvo disciplina, nusiteikimas, kova.“

Kibirkštys aikštėje pažiro po to, kai svečių vidurio puolėjas Kevinas Love'as neleistinai sugriebė „Pelicans“ žvaigždę Zioną Williamsoną, o pastarasis krito ant parketo.

„Manau, kad tai buvo nesusipratimas. Zionas paslydo tuo pat metu, kai Kevinas jį sugriebė ir viskas iš šono atrodė daug prasčiau. Tai iššaukė visiškai nereikalingą reakciją. Nemanau, kad Kevinas galėtų nuskriausti Zioną“, – tęsė E. Spoelstra.

Nugalėtojams 24 taškus pelnė Bamas Adebayo, Duncanas Robinsonas pridėjo 17, Tyleris Herro – 15.

J. Valančiūnas aikštės šeimininkams per 25 min. pelnė 12 taškų (6/13 dvitaškiai), atkovojo 10 kamuolių, blokavo metimą, triskart suklydo ir triskart prasižengė.

Naujojo Orleano ekipoje išsiskyrė Z. Williamsonas su 23 taškais, 7 rezultatyviais perdavimais ir 9 atkovotais kamuoliais. Vos antrą kartą per 10 pastarųjų rungtynių pralaimėjusiems „Pelicans“ padėti negalėjo vienas iš lyderių Brandonas Ingramas, o CJ McCollumas paliko aikštę pirmoje rungtynių dalyje dėl traumos.

Nepaisydamas pralaimėjimo „Pelicans“ treneris Willie Greenas liko patenkintas savo auklėtinių žaidimu: „Man labai patinka tai, ką matau. Mes tiesiog nepelnėme pakankamai taškų. Susitiko dvi konkurencingos komandos ir kartais taip nutinka.“

Kitas rungtynes „Pelicans“ žais sekmadienį Čikagoje su vietos „Bulls“, o „Heat“ pirmadienį svečiuose susigrums su Domanto Sabonio vedama Sakramento „Kings“.

Visos penktadienio rungtynės:

Atlantos „Hawks“ – Toronto „Raptors“ 121:123

Filadelfijos „76ers“ – Klivlando „Cavaliers“ 104:97

Hjustono „Rockets“ – Finikso „Suns“ 114:110

Memfio „Grizzlies“ – Los Andželo „Clippers“ 95:101

Naujojo Orleano „Pelicans“ – Majamio „Heat“ 95:106

Oklahomos „Thunder“ – Vašingtono „Wizards“ 147:106

„Golden State Warriors“ – Šarlotės „Hornets“ 97:84

Minesotos „Timberwolves“ – Milvokio „Bucks“ 107:112

Portlando „Trail Blazers“ – Denverio „Nuggets“ 112:127

Los Andželo „Lakers“ – San Antonijaus „Spurs“ 123:118


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją