Dvikovoje su „Avtodor“ Maskvos srities komanda pabaigoje sugebėjo išbarstyti 14 taškų pranašumą ir paleisti pergalę iš rankų.

„Nėra ką komentuoti. Niekaip negalime išlipti iš tos duobės. Žaidėjai grįžo, tačiau dar nėra geriausios sportinės formos. Žaidžiame remdamiesi moralinės vertybėmis ir valia, nes mes – „Chimki“, Eurolygos komanda, tačiau kai ateina rungtynių pabaiga, viskas slysta iš rankų“, – kalbėjo R. Kurtinaitis.

Lietuvio auklėtiniai kol kas gali guostis vos 2 pergalėmis per 11 rungtynių. Abi pergalės iškovotos VTB lygoje prieš „Jenisej“ ir „Kalev“ komandas, o Eurolygoje „Chimki“ žengia be pergalių – pralaimėtos visos 5 dvikovos.

Maskvos srities komanda spalio 30 dieną namie dėl pirmos pergalės Eurolygoje žais su Belgado „Crvena Zvezda“ krepšininkais, o VTB lygoje lapkričio 9 dieną R. Kurtinaičio auklėtinių laukia akistata namie su Maskvos CSKA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)