LKF atstovai pasimatyti su abiem Lietuvos NBA ąžuolais planuoja balandžio 12 dieną, kai Sakramente vyks svarbi vietos „Kings“ ir Naujojo Orleano „Pelicans“ akistata.

„Pagrindinis klausimas yra J. Valančiūno draudimas. Iš savo pusės turime paruošti viską visiems atvejams – jeigu Jonas turės naują kontraktą ir jeigu jo neturės.

Vienas iš pagrindinių vizito tikslų yra pasakyti Jonui, kad tikrai nebus jokių problemų, čia apie finansus nėra net kalbos, kad tik ji galėtų ramiai koncentruotis į krepšinio pergales. Apdrausti sutarties neturinti žaidėją kainuoja, aišku, brangiau, bet turime partnerių.

Jonas, manau, vis dar yra pačiame jėgų žydėjime, demonstruoja gerus rodiklius ir neabejoju, kad jis ras komandą. Bet jeigu ir užtruktų, nes bus tik vasaros ir visų pasirašymų lango pradžia, jam dėl to draudimo galvos tikrai neskaudės“, – teigė LKF generalinis sekretorius.

Laidoje „Energija pergalėms“, kurią pristato kompanija „Elektrum“, M. Balčiūnas pasidžiaugė ir dar kartą viešai nuskambėjusiu talento Mato Buzelio užsidegimu atstovauti nacionalinei komandai.

Užsiminta ir apie neišdegusius planus organizuoti draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes su Arizonos universitetu, kurioms raudoną šviesą uždegė NCAA, neleidusi studentams varžytis su profesionalais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją