„Įvyko nesusipratimas. Šventėme draugo gimtadienį, nuvažiavome išgerti alaus. Tada atvažiavo žurnalistas. Tik šiandien laikraščiuose pamačiau, kad kažkas kažkam smogė, prakirto lūpą. Bare buvau su pažįstamais, su kuriais pirmą kartą susipažinome tik vakar (pirmadienį – DELFI). Maniau, kad jie nuėjo pakalbėti (su operatoriumi – DELFI), kad taip daryti negalima, kad mes dabar ilsimės. O išėjo tokia situacija...“, – rankomis skėsčiojo atostogas Lietuvoje šiuo metu leidžiantis aukštaūgis.

Primename, kad K. Lavrinovičius bare „Bix“ svaigiaisiais gėrimais vaišinosi su dviem bičiuliais. Apie krepšininko linksmybes sužinoję žurnalistai kompanijai nepatiko.

Kaip DELFI teigė įvykio liudininkai, žaidėjo draugiją suerzino atvykęs LNK televizijos operatorius. Kolegos ginti stojo vairuotojas. Tuomet vyriškis ir nukentėjo – liudininkų teigimu, skustagalvis K. Lavrinovičiaus bičiulis smogė jam į galvą. Televizijos darbuotojui buvo praskelta lūpa, po medikų apžiūros jis nusprendė kreiptis į policiją ir parašyti pareiškimą dėl incidento.

K. Lavrinovičius su draugais atrodė gerokai įkaušęs. Krepšininkas, anot baro svečių, sunkiai pastovėjo ant kojų ir po kurio laiko prigulė ant suoliuko.

Sienos „Montepaschi“ (Italija) klube praėjusį sezoną užbaigęs lietuvis šiuo metu atostogauja ir suka galvą, kurį iš gautų pasiūlymų priimti. Apsispręsti dėl ateities K. Lavrinovičius žada per savaitę.

„Kiekvieną dieną galvoju, kalbuosi su agentais, bet pats dar nežinau, kur žaisiu. Vaikai jau paaugo, bet į mokyklą jų leisti dar nereikia, todėl šeima gali keliauti su manimi visur“, – aiškino K. Lavrinovičius.

Primename, kad į Lietuvos rinktinės sudėtį 32-ejų aukštaūgis šiemet nepateko. Krepšininkas neatmeta galimybės, kad nacionalinėje komandoje jam rungtyniauti nebeteks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)