36 metų 200 cm ūgio graikas susitikime su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ ekipa per 4 minutes prametė visus 3 metimus ir atkovojo kamuolį. Pats krepšininkas tvirtino, jog svajojo profesionalo karjerą baigti būtent CSKA ekipoje.

„Paskutinis mano karjeros sezonas buvo beveik idealus. Jeigu būtume laimėję Eurolygą, pavadinčiau sezoną tobulu. Aš vis tiek laimingas, nes gavau galimybę baigti karjerą CSKA sudėtyje. Tai buvo mano sena svajonė ir aš ją realizavau. Labai smagu sezoną ir karjerą baigti laimėjus titulą“, – džiaugėsi atakų organizatorius.

Th. Papaloukas Eurolygos turnyre debiutavo 2001 metais, kai sudarė sutartį su Pirėjo „OIympiacos“ klubu ir du sykius tapo šio turnyro nugalėtoju.

Gynėjas po du kartus buvo išrinktas į pirmąjį ir antrąjį simbolinius Eurolygos penketus, o 2006 metais tapo turnyro finalo ketverto naudingiausiu žaidėju. 2006 ir 2008 metais su CSKA Th.Papaloukas tapo Eurolygos čempionu, primena krepsinis.net.

Per savo karjerą Eurolygoje gynėjas sužaidė 235 rungtynes, per kurias vidutiniškai rinko po 7,2 taško, atkovojo po 2,4 kamuolio bei atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)