D. DeRozano vedama „Raptors“ praėjusią savaitę iškovojo keturias pergales iš tiek pat galimų. Pats krepšininkas vidutiniškai pelnydavo po 24 taškus, atkovodavo po 5 kamuolius, atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo, o krepšį atakavo 51,7 proc. taiklumu.

Jono Valančiūno komandos draugas taip pat pelnė 25 taškus ar daugiau trijose rungtynėse iš eilės ir taip pakartojo savo karjeros rekordą. Pergalingame mače su San Antonijaus „Spurs“ D. DeRozanas pelnė 28 taškus.

Tuo metu K. Duranto atstovaujama „Thunder“ taip pat iškovojo keturias pergales iš tiek pat galimų. K. Durantas vidutiniškai pelnydavo po 27,3 taško, atkovodavo po 8,8 kamuolio ir atlikdavo po 6,3 rezultatyvaus perdavimo, o tinkeklį skrosdavo 59,7 proc. krepšininko metimų.

Mače su Atlantos „Hawks“ K. Durantas pelnė 25 taškus, atkovojo 12 kamuolių ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų bei pasiekė pirmą sezono trigubą dublį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją