Lietuvis praėjusį sezoną praleido kitoje vokiečių ekipoje Bambero „Brose“, o dar anksčiau kaupė patirtį Kauno „Žalgiryje“.

„Martinas atneša į komandą ir Eurolygos patirtį. Turėjome reaguoti į Matto Haarmso traumą ir džiaugiuosi, kad galėjome pasikviesti į komandą tokį žaidėją kaip Martinas. Dabar tikslas – kaip įmanoma greičiau jį integruoti į komandą“, – oficialiai klubo interneto svetainei kalbėjo Frankfurto komandos strategas Geertas Hamminkas.

„Esu aistringas žaidėjas, mėgstantis kovą, tačiau man svarbiausia – komandos tikslai. Mano komandos draugai iki šiol labiausiai gyrė mano sugebėjimą statyti geras užtvaras, žaisti universaliai ir stebinti varžovus blokais.

Einarą Tubutį ir Lauryną Beliauską pažįstu tik iš rungtynių, kuriose buvome skirtingose komandose. Klausiau jų nuomonės ir patarimo, abu apie komandą gerai atsiliepė, su nekantrumu laukiu iššūkių“, – kalbėjo M. Gebenas.

Paėjusį sezoną M. Gebenas Vokietijos vidutiniškai per rungtynes pelnė 7 taškus, atkovojo 4,4 kamuolio ir rinko 10,1 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją