Nors "Fenerbahce Ulker" vyrai buvo ryškūs šios dvikovos favoritai, tačiau Slovėnijos ekipa lengvai atiduoti pergalę neketino ir po dviejų kėlinių buvo priekyje (46:43).

Ypač atkakliai vyko trečiasis kėlinys, kurio metu nė vienai ekipai nepavyko įgyti didesnio pranašumo. Jo susikrauti "Fenerbahce Ulker" krepšininkams nepavyko ir pirmosiomis ketvirto kėlinio minutėmis - sužaidus pusketvirtos jo minutės rezultatas buvo lygus (68:68)

Būtent tuomet Ermiso Bariso vedami turkai spurtavo 7:0 ir įgijo pakankamai saugų pranašumą (75:68), nes žaisti teliko dvi minutės. Jų slovėnams nepakako ir savo antrąją pergalę šventė "Fenerbahce Ulker" - 81:75.

"Union Olimpija": Aronas Baynesas (12 atk. kam. - 9 iš jų puolime) 14, Klemenas Prepeličius 13, Dylanas Page'as 10, Jaka Blažičius (7 atk. kam.) 9 taškai.

"Fenerbahce Ulker": Lesteris Bo McCalebbas (8/9 dvitaškiai, 5 rez. perd.) 17, Bojanas Bogdanovičius 14, Mike'as Batiste ir Omeras Onanas po 13, Emiras Preldzičius (6 atk. kam.) 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją