„Kaip naujokas pakeis žaidimą sunku pasakyti. Svarbu, kad įsilietų į komandą, talkintų ir puolime, ir gynyboje. Tikimės, kad jis ne tik atstos Dilardą, bet ir šiek tiek daugiau naudos duos“.

Treneriui patiko naujoko atletiškumas, mąstymas aikštelėje. Jis nėra savanaudis krepšininkas. Dalinasi kamuoliu, ieško laisvo žmogaus. Tokios savybės trenerį tenkina.

„Didžiausias spaudimas tiek klubui, tiek pačiam žaidėjui, kad jis turi NBA ženklą. Ir žaidėjas turi tai įrodinėti. Taip susiklostė, kad Prancūzijoje žaisti jam nesisekė. Trevisas nori parodyti, ką gali“.

Treneris tikisi, kad T. Leslis po „Šiaulių“ grįš į NBA. Anot G. Petrausko, klubas tuo ir pasižymi, kad iš ekipos žaidėjai dažnai pakviečiami į stipresnes komandas. Klubo vizija tokia ir yra. Žaidėjas padeda ekipai ir pakyla į aukštesnį lygį.

„T. Leslis žais ekipoje iki sezono pabaigos. Kaip pasirodys, tą ir turės. Labiausiai nerimaujam dėl žaidėjų, kad jie nepagalvotų, jog mes juos nuvertinam. Iš tikrųjų ta pergalių serija yra smagi, bet atvirai kalbamės su žaidėjais. Norim, kad jie žinotų, jog iš jų žaidimo minučių neketinam atimti. Ir pakilęs nuo suolo krepšininkas gali svariai prisidėti prie komandos“.

Antra vertus, reikia žiūrėti komandos rezultatų, o ne asmeninių ambicijų, sakė „Šiaulių“ ekipos treneris G. Petrauskas.

LKL rungtynės Prienų „TonyBet“ - „Šiauliai“ Prienuose bus žaidžiamos šeštadienį 17.00 valandą.