„Noriu pasveikinti priešininkus su pergale, kurios jie nusipelnė, nes mes su savo tragišku nusiteikimu ir tragišku žaidimu laimėti šių rungtynių nenusipelnėme“, – kalbėjo „Žalgirio“ vairininkas.

Paklaustas, ar po savaitgalio laimėto „Akropolio“ turnyro žaidėjai nepakankamai nusiteikė rungtynėms ir neįvertino varžovų, G. Krapikas sutiko, kad kauniečiams trūko nusiteikimo kovoti.

„Savaitgalis buvo savaitgalį, šiandien yra antradienis, savaitgalį reikėjo seniai pamiršti. „Juventus“ niekuo nenustebino, jie žaidė savo žaidimą. Visi turi suprasti, kad tie laikai, kuomet „Žalgiris“ visus triuškino 30 taškų skirtumu, jau baigėsi. Kuo žaidėjau greičiau tai supras, tuo bus visiems geriau. Kitos komandos stiprėja. Nors mes ir nesame geros formos šiuo metu, tačiau mes ir nekovojome, tad priešininkai pelnytai laimėjo“, - apmaudo neslėpė G. Krapikas.

Tuo metu Utenos „Juventus“ strategas Dainius Adomaitis po pergalės buvo pakilios nuotaikos. Praėjusį sezoną treniravęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą ir LKL pusfinalyje neįveikęs būtent „Žalgirio“ barjero, treneris džiaugėsi komandos pasirodymu.

„Neskaitant kelių epizodų rungtynių viduryje, esu patenkintas komandos žaidimu. Vyrai išpildė viską, ką buvome aptarę prieš rungtynes. Žinojome, kad jų žaidimas pagrįstas aukštaūgiais ir kova baudos aikštelėje, pasiruošėme gynybą prieš jų priekinę liniją ir mums tai pavyko.

Laimėti prieš „Žalgirį“ Kaune kiekvienam klubui yra didelė pergalė. Šį sezoną turėjome vieną iš tikslų – laimėti prieš vieną iš grandų. Labai džiaugiuosi, kad laimėjome ir žaidėjams pasakiau, kad susigrąžinome tą tašką, kurį praradome pirmose sezono rungtynėse (78:85 prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“ - DELFI)“, - po pergalingų rungtynių prieš „Žalgirį“ kalbėjo Dainius Adomaitis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)