Gintaras Krapikas, kaip ir po pralaimėjimo Utenos „Juventus“ sezono pradžioje, neslėpė nepasitenkinimo žalgiriečių nusiteikimu, o jo bendravardis Gintaras Kadžiulis su kartėliu kalbėjo apie paskutinėmis sekundėmis išsprūdusią pergalę.

„Liūdna dėl turnyro lentelėje atimto taško, rungtynės jau buvo laimėtos. Nelemta vaikiška klaida, kuri lėmė mūsų pralaimėjimą. Žinoma, prieš mačą sunku buvo tikėtis, kad mes pateiksime tokią staigmeną. Nežiūrėjome į švieslentę, ėjome ir kovojome. Po trečio kėlinio (rezultatas buvo lygus 54:54 - DELFI) supratome, kad galime kabintis. Viskas sekėsi, bet pabaigoje krepšinio Dievai buvo žalgiriečių pusėje“, – po rungtynių kalbėjo panevėžiečių strategas.

„Man ne tiek svarbu, kaip komanda sužaidė, man svarbu, kaip ji nusiteikė prieš mačą. Visų pirma, noriu pasveikinti Gintarą Kadžiulį ir jo vyrus su kovingomis rungtynėmis. Čia ne mes laimėjome, o jie pralaimėjo. Ir mus išgelbėjo šalti J. Andersono nervai“, – stebuklingai laimėtomis rungtynėmis nesidžiaugė G. Krapikas.

Neseniai vyriausiuoju „Lietkabelio“ treneriu tapęs G. Kadžiulis patvirtino, kad per pratęsimą „Žalgiris“ turėjo psichologinę persvarą.

„Be abejo, besivejančios komandos išplėšusios pratęsimą, dažniausiai laimi rungtynes. Šiuo atveju dar ir namų komanda – jie turėjo psichologinį pranašumą, o mums nepavyko mobilizuotis,“ – kalbėjo G. Kadžiulis.

Jį po dvikovos pasiekė nemalonios žinios ir apie pagrindinio įžaidėjo būklę.

Žygimantas Janavičius antrame kėlinyje greitos atakos metu skaudžiai krito ant nugaros ir tik padedamas komandos draugų bei personalo paliko aikštę.

„Žygis yra ligoninėje ir, kaip suprantu, kenčia didelius skausmus. Kažkas negerai tiek su nugara, tiek jau su ankščiau operuotu riešu“, – teigė G. Kadžiulis.

G. Krapikas dėl komandos pasirodymo taip pat nebuvo pakilios nuotaikos. Treneris akcentavo komandos nusiteikimo stoką šalies čempionate.

„Aš galvoju, kad šį sezoną mes dar nieko nepasiekėme, kad galėtumėme nesiruošti mačams. Mes pergalingai žaidžiame, bet mes dar nieko nepasiekėme. Mane netenkina pasiruošimas LKL rungtynėms. Ieškosiu priemonių, kaip tai pakeisti, ir tikrai jų rasiu,“ – kalbėjo G. Krapikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)