„Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas džiaugėsi pasiekta pergale. Trečiajame kėlinyje į rūbinę Vytenį Čižauską išvaręs strategas tvirtino, jog tokie dalykai – techinės pražangos – žaidime kartotis nebegali.

„Prasidėjo atkrintamųjų varžybų etapas – klysti nebegalima. Tai ne reguliarusis sezonas, kai pralaimėjęs gali atsigriebti ar tikėtis, kad varžovai patirs nesėkmes. Tai yra rimtas etapas ir tai truputį jautėsi, nes pradėjome nekaip, nors tikėjausi kitaip. Buvome karingai nusiteikę, bet pirmųjų minučių nervingumas pakišo koją, vėliau kontroliavome rungtynes. Nepaaiškinamų klaidų dėka leidome varžovams laikyti įtampą, tačiau pasiekėme pergalę. Džiaugiamės pergale ir galvojame apie artėjančias rungtynes“, – spaudos konferencijoje kalbėjo G. Krapikas.

„Tarp manęs ir V. Čižausko nieko neįvyko, gavęs techninę pražangą jis išėjo maudytis. Įvyko tarp jo ir teisėjų. Išvariau aš jį. Išvarymas buvo tik už techninę pražangą. Mums ji per brangiai kainavo šeštadienį, kad tokiais dalykais galėtume juokauti“, – savo keistą sprendimą paaiškino jis.