Klaipėdietė, sužinojusi, kad „Fortūnos“ ekipa po pertraukos vėl varžysis Europos taurės varžybose, nusprendė grįžti į gimtinę. Ji pabrėžia, kad visur gerai, bet namuose - geriausia.

I. Visgaudaitė ne kartą vilkėjo Lietuvos jaunių, jaunimo ir suaugusiųjų rinktinės marškinėlius. Ji 2008 metais su jaunių (iki 18 metų) rinktine iškovojo Europos čempionato aukso medalius, 2011 metais tapo Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) snaipere.

I. Visgaudaitė Klaipėdos moterų ekipos gretose, tuometinėje „Lemminkainen“ ekipoje, rungtyniauti pradėjo 2008 metais, kai jai buvo vos 16 metų.

Žaidėja šiai ekipai atstovavo net keturis sezonus ir padėjo klaipėdietėms iškovoti medalių. Derlingiausi buvo 2010 metai, kai „Lemminkainen“ tapo ne tik ir Lietuvos moterų krepšinio lygos, bet ir Baltijos krepšinio lygos vicečempione.

I. Visgaudaitė puikiai žino, ką reiškia rungtyniauti Europos taurės turnyre. Klaipėdos moterų krepšinio komanda 2008 - 2011 metais sėmėsi patirties šiame prestižiniame turnyre.

„Tai mums gerai žinoma ir patyrusi žaidėja. Tikimės, kad ji įsilies į mūsų gretas ir bus naudinga“, - pabrėžė „Fortūnos“ komandos vyriausioji trenerė ir klubo prezidentė Ramunė Kumpienė.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją