Lietuvos nacionalinė komanda reitinge išlaikė 4-ą vietą.

„Lietuva šią vasarą tyliai ėmėsi savo darbų, o pasirengimo etape be nuostolių žygiavusi rinktinė liko kitų stebinančių rezultatų fone“, – rašoma FIBA.com.

„Slovėnija ir Prancūzija laikomos B grupės favoritės, tačiau neatmetama galimybė, jog Lietuva paliks didelį įspūdį“, – prognozuoja reitingo autoriai.

Pokyčiai fiksuoti reitingo viršūnėje. Iš 1-os pozicijos į antrą krito Slovėnija, ją aplenkė Serbija, šoktelėjusi aukštyn per keturias pozicijas.

„Pasaulio čempionato atrankoje Slovėnija lengvai įveikė estus, tačiau išvykoje pralaimėjo Vokietijai.

„Luka Dončičiaus kompanija laikoma vis dar viena „Eurobasket“ favoričių, tačiau po paskutinio pralaimėjimo gali susvyruoti slovėnų pasitikėjimas savo jėgomis“, – rašoma FIBA svetainėje.

„Nėra lengvų rungtynių Eurobasket turnyre, tačiau akivaizdu, kad Serbija pakliuvo į gana komfortabilią D grupę. Iš serbų tikimasi, jog jie kovos dėl medalių, o jų gretose yra vienas geriausių pasaulio žaidėjų (Nikola Jokičius)“, – prognozuoja FIBA.

3-ioje reitingo vietoje – Graikija, savo gretose turinti Giannį Antetokounmpo. Su juo graikai tampa favoritais laimėti C grupę, o ketvirtfinalyje tikėtina, jog susikaus su Slovėnija ar Prancūzija.

Lietuvių varžovė Prancūzija reitinge prarado tris pozicijas ir krito į 5-ą vietą, 6-i vokiečiai.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją