Mūsiškėms grupės sudėtis atrodė palanki, tačiau Fortūna nebuvo lietuvių pusėje. Pirmose rungtynėse pralaimėta Rumunijos universiteto komandai 64:71.

Antrose MRU merginos turėjo pripažinti čempionato šeimininkių pranašumą 57:74. Ketvirtadienį vilnietės dar žais paskutines grupės rungtynes su Olandija, tačiau jau dabar aišku, jog lietuvės kovos tik dėl 9–16 vietų.

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) vaikinų krepšinio komanda po burtų pateko į C grupę, kur žaidžia su St. Peterburgo (Rusija), Estijos, Splito (Kroatija) ir Primorska (Slovėnija) studentais. Kadangi iš viso yra 20 komandų, tad iš grupės į kitą etapą patenka tik po vieną ekipą.

Pirmose rungtynėse VDU krepšininkai jėgas išmėgino su Rusijos universiteto komanda ir nugalėjo ją rezultatu 80:69. Ketvirtadienį mūsiškiai dar žais su Estijos universiteto atstovais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją