Iki tol visą profesionalo karjerą praleidęs Berlyno ALBA (Vokietija) klube, dvimetrinis krepšininkas praėjusiame sezone su „Žalgirio“ marškinėliais Eurolygoje rinko 5,6 taško ir 2,7 atkovoto kamuolio vidurkius.

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) jo statistika siekė 6 taškus, 3,3 atkovoto ir 1,1 perimto kamuolio.

Po blankaus sezono Kaune N. Giffey atsigriebė Vokietijos rinktinėje, su kuria Europos pirmenybėse pelnė bronzą. Puolėjas vidutiniškai per rungtynes pelnydavo 5,9 taško ir sugriebdavo 1,9 atšokusio kamuolio.

Naujoji jo komanda Ispanijos čempionate šiuo metu užima 11-ą vietą (1/2). Pasirodymą Čempionų lygoje Sito Alonso auklėtiniai pradėjo pergale 75:72 prieš Bursos „Tofaš“ (Turkija).

Mursijoje N. Giffey suvienys jėgas su kitu buvusiu žalgiriečiu Jamesu Andersonu, kuris praėjusią vasarą atvyko iš Stambulo „Anadolu Efes“ (Turkija). Tiesa, praėjusią savaitę amerikietis patyrė traumą ir negalės rungtyniauti apie mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją