Paklaustas, ar ir toliau planuoja likti Europoje, kur jam puikiai sekasi, A. Kirilenka buvo atviras: „Manau, kad kitais metais aš grįšiu į NBA. Jaučiu, kad dar porą metų galiu žaisti gerą krepšinį, o NBA vis dar yra stipriausia lyga pasaulyje“.

Primename, kad jau ne kartą apie savo ketinimus grįžti į NBA yra užsiminęs ir dabar Kauno „Žalgiriui“ atstovaujantis puolėjas Sonny's Weemsas.

Anksčiau A. Kirilenka teigė, kad jo prioritetas yra Jutos „Jazz“ klubas, kuriame jis rungtyniavo nuo 2001 metų, kai Solt Leik Sičio komanda jį pasirinko 24-u šaukimu. Kitas realus variantas - Rusijos milijardieriui Michailui Prochorovui priklausanti Naujojo Džersio „Nets“ komanda.

Šį sezoną Eurolygoje A. Kirilenka per kiekvieną mačą vidutiniškai pelno po 13,2 taško, atkovoja po 7,2 kamuolio, blokuoja po 2,2 varžovų metimų ir renka net po 24,2 naudingumo balus, o jo atstovaujamas CSKA klubas yra per žingsnį nuo turnyro finalo ketverto varžybų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją