Kaip skelbia tinklalapis „Eurohoops.net“, Turkijos klubas planuoja surinkti 30 mln. eurų biudžetą. Panašiomis pinigų sumomis kiekvieną sezoną Europoje disponuoja Madrido „Real“, „Barcelona“ ir Stambulo „Fenerbahce“, o didesniais pinigais gali pasigirti tik Maskvos CSKA.

Šiemet Eurolygos čempionų klubas buvo priartėjęs prie 40 mln. eurų vertės biudžeto.
Vardinį kvietimą į Eurolygą Stambulo klubas gavo savo rėmėjų dėka, ji galioja ir kitą sezoną.

Trečiadienį buvo paskelbta, kad „Darussafaka“ pasirašė sutartį su NBA palikusiu D. Blattu. Stambule jis turėtų uždirbti po 1,7-2 mln. eurų per sezon1.

2014-2015 m. sezone Stambulo klube žaidė Renaldas Seibutis, kuris tarpsezoniu buvo perleistas Kauno „Žalgiriui“. Didžiąją algos dalį Lietuvos rinktinės gynėjui šį sezoną mokėjo būtent Turkijos klubas, tačiau po pastarojo sezono kontraktas tarp „Darussafaka“ ir R. Seibučio baigsis.

Manoma, kad kitą sezoną „Darussafaka“ mėgins prasibrauti į Eurolygos finalo ketvertą.

Anksčiau buvo skelbiama, kad Stambulo klubo taikiklyje yra ir su Malagos „Unicaja“ sutartį užbaigęs Mindaugas Kuzminskas, tačiau be „Darussafaka“ į lietuvį taikosi ir Stambulo „Fenerbahce“, ir Maskvos CSKA ir kitos komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)