„Fenerbahče“ laimės seriją 3:1. „Žalgirio“ sportinė forma pagerėjo, antrus metus iš eilės ši komanda patenka į atkrintamąsias varžybas. Tai tikrai nepatogus varžovas, tačiau „Fenerbahče“ pranašumas yra ne tik namų aikštė, bet ir atsarginių suolas. Željko Obradovičius su visa savo patirtimi taip pat yra svarbus faktorius“, – neabejojo dukart Eurolygos čempionas, treneris Dušanas Ivkovičius.

Irzraelio krepšinio žurnalistas Arale Weisbergas palygino, kad „Fenerbahče“ pirmoje vietoje rikiavosi 21 savaitę, o „Žalgiris“ įšoko į 8 poziciją tik pačioje pabaigoje.

„Žalgiris“ yra kieta komanda, žino, kaip perkąsti varžovus ir prisitaikyti prie jų žaidimo, tačiau „Fenerbahče“ turi daugiau daugiau talento ir krepšinio asmenybių, galinčių imtis iniciatyvos lemiamais momentais.
Lefteris Moutis

„Vienas treneris yra tikra legenda su atkrintamųjų varžybų pergalių-pralaimėjimų santykiu 19:1, o kitas – buvęs jo žaidėjas, atkrintamosiose varžybose dalyvaujantis antrą kartą. Nematau kito scenarijaus – „Fenerbahče“ laimės, tačiau esu tikras, kad Stambulo komandai lengva nebus.

„Žalgirio“ dvasia, charakteris, karšti sirgaliai ir tobulėjantis treneris pridarys daug problemų reguliariojo sezono nugalėtojams. Sakyčiau, Stambulo komanda laimės seriją 3:1“, – teigė jis.

„Euroleague.net“ bendradarbis ir žurnalistas Vladimiras Stankovičius pritarė kolegai, nurodydamas lygiai tokį patį serijos rezultatą: „Fenerbahče“ pasiekė visų laikų geriausią rezultatą reguliariajame sezone. Komanda turi universalių žaidėjų, galinčių nulemti rungtynių baigtį, tačiau ji priklauso nuo Jano Vesely atkovotų kamuolių ir pelnytų taškų.

„Žalgiris“ turės savo šansą per pirmas dvejas rungtynes, nes gerai žaidžia išvykose. Tai parodo dvi paskutinės pergalės Pirėjuje ir Madride. Nepamirškime, kad tarpusavio dvikovose šį sezoną taip pat triumfavo „Fenerbahče“.

„Eurohoops“ portalo atstovas Lefteris Moutis teigė, iš visų komandų didžiausius šansus žengti į finalo ketvertą turi „Fenerbahče“.

„Stambulo komanda per pastaruosius metus namie nepralaimi ir su dviem pergalėmis turės milžinišką pranašumą serijai keliantis į Kauną. Čia ji veikiausiai viską baigs, o serijai veikiausiai prireiks keturių rungtynių.

„Žalgiris“ yra kieta komanda, žino, kaip perkąsti varžovus ir prisitaikyti prie jų žaidimo, tačiau „Fenerbahče“ turi daugiau daugiau talento ir krepšinio asmenybių, galinčių imtis iniciatyvos lemiamais momentais“, – sakė jis.

Eurolygos „Fantasy Challenge“ guru ir „Euroleague.net redaktorius Javieras Gancedo spėjo, kad Ž. Obradovičiaus auklėtiniams ketvirtfinalyje prireiks trejų rungtynių: „Turkijos čempionams nebus lengva su 6 pergales iš eilės iškovojusiu „Žalgiriu“, tačiau „Fenerbahče“ net ir be geriausių savo žaidėjų yra labai gera komanda.

Namie „Fenerbahče“ liks nenugalėta, o Kaune tikiuosi didžiulio krepšinio spektaklio. Tačiau pirmaudama 2:0 Stambulo komanda darys viską, kad gautų bilietą į finalo ketvertą kaip galima greičiau. Nikola Kalničius žaidžia geriausią savo krepšinį karjeroje – tai dar vienas papildomas trenerio Ž. Obradovičiaus ginklas“.

Primename, kad „Žalgiris“ ir „Fenerbahče“ Stambule kausis balandžio 16 ir 18 dienomis, į Lietuvą serija iki trijų pergalių persikels balandžio 23 dieną.

Sudalyvauti Eurolygos spėlionėje ir savo nuomone su draugais pasidalinti feisbuko socialiniame tinkle galite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)