Tai reiškia, kad su šiomis ekipomis žalgiriečiai Eurolygos reguliariajame sezone nesusitiks.

Krepšeliai sudaryti atsižvelgiant į praėjusių trijų sezonų rezultatus Eurolygos ir Europos taurės varžybose. Iš kiekvieno krepšelio į keturis pogrupius bus ištraukta po vieną ekipą.

Traukiant burtus bus siekiama išvengti dviejų vienos šalies komandų viename pogrupyje.

Burtų ceremonija ketvirtadienį, liepos 9 d., vyks Barselonoje. Nuo 13.00 val. Lietuvos laiku bus traukiami Europos taurės burtai, o apie 14.00 val. pradės aiškėti ir naujojo Eurolygos sezono grupės. Burtų traukimo ceremonija bus tiesiogiai transliuojama oficialioje Eurolygos svetainėje.

Eurolygos burtų krepšeliai:

4 krepšelis: Kauno „Žalgiris“, Milano „EA7 Emporio Armani“, Belgrado „Crvena Zvezda“, Bambergo „Brose Baskets“.

5 krepšelis: Izmiro „Karsiyaka“, Stambulo „Darussafaka“, Zagrebo „Cedevita“, Miuncheno „Bayern“.

6 krepšelis: Sasario „Dinamo“, Zielona Goros „Stelmet“, Strasbūro SIG, Limožo CSP.

2015-2016 m. sezonas vyks pagal tokią pačią sistemą, kaip ir praėjęs. Reguliariajame sezone 24 ekipos bus suskirstytos į keturias grupes po šešias ir sužais po dešimt rungtynių. Keturios geriausios kiekvienos grupės ekipos pateks į TOP-16 etapą, kuriame bus žaidžiama dvejose grupėse po aštuonis klubus (po 14 rungtynių), o likusios aštuonios reguliaraus sezono ekipos toliau tęs kovą dėl Europos taurės.

Keturios geriausios „TOP-16 etapo kiekvienos grupės komandos pateks į Eurolygos ketvirtfinalį, kur serijoje iki trijų pergalių išsiaiškins finalo ketverto dalyvius.

Finalo ketverto turnyras 2016 metų gegužės 13-15 dienomis vyks Berlyne (Vokietijoje).