Gynėjas Justinas Dentmonas vadinamas „Žalgirio“ žvaigžde. Jis po dviejų metų blaškymosi po septynis klubus galiausiai rado savo vietą Kaune. Amerikietis „Žalgirio“ klube pasižymi ne tik rezultatyvumu, tačiau ir atakų kūrimu bei šaltakraujišku žaidimu svarbiausiais rungtynių momentais.

Paulius Jankūnas „Žalgirio“ komandoje laikomas žaidėju, kurį reikėtų stebėti. Teigiama, kad jo rolė per dešimtmetį pasikeitė, tačiau komandai vis dar svarbus. Klube jis pirmauja pagal atkovotus ir perimtus kamuolius. „Žalgirio“ kapitonas turi galimybę TOP-16 atkovoti 1000-ąjį karjeros kamuolį Eurolygoje.

Vyriausiasis treneris Saulius Štombergas yra giriamas už savo darbą, jog susitvarkė su kilusiomis problemomis, iššūkiais ir komanda tampa vieninga.

Kasparas Vacvagaras ir Tomas Dimša gauna progų, jomis pasinaudoja ir tampa geresniais. Tuo tarpu veteranų Šarūno Jasikevičiaus ir Kšištofo Lavrinovičiaus indėliai „Žalgirui“ turėtų būti svarbūs TOP-16 etape.

Lietuvos čempionai F grupėje žais su Miuncheno „Bayern“, Maskvos CSKA, Tel Avivo „Maccabi“, Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, Stambulo „Galatasaray“, Belgrado „Partizan“ ir Madrido „Real“ ekipomis.