Mūsiškis jau anksčiau sau už nugaros paliko tokius krepšininkus kaip Harrisonas Barnesas (80 vieta), Reggie Jacksonas (81 vieta), Kennethas Fariedas (82 vieta) ar netgi Kobe Bryantas (93 vieta).

Lietuvos rinktinės lyderis vertinamas geriau ir už NBA čempioną Andrew Bogutą iš Australijos (66 vieta), galingąjį Tysoną Chandlerį (63 vieta), Tristaną Thompsoną (59 vieta) ar Orlando „Magic“ lyderį Victorą Oladipo (58 vieta).

Praėjusiame sezone J. Valančiūnas per rungtynes pelnydavo po 12 taškų, atkovodavo po 8,7 kamuolio ir blokuodavo po 1,2 varžovų metimo.

Šią vasarą ketverių metų 64 mln. JAV dolerių vertės kontraktą su Toronto „Raptors“ pasirašęs J Valančiūnas praėjusių metų reitinge buvo 91-as.

Kitas lietuvis – Donatas Motiejūnas – taip pat pakilo, lyginant su praėjusiais metais. Krepšininkas užėmė 104 vietą, kuomet pernai buvo vos 217-tas.

Visą 400 šimtų žaidėjų reitingą ESPN paskelbs iki sezono pradžios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją