„Nežinau, ar nusipelnėme pratęsimo, nekalbant apie pergalę, žaidėme išties blogai“, – spaudos konferencijoje nusivylimo neslėpė Edgaras Ulanovas, kuris likus 2 sekundėms iki lemiamo kėlinio pabaigos dvitaškiu išplėšė pratęsimą (95:95).


„Šansas buvo, bet eigoje yač pirmoje pusėje, atrodė kad susirinkome į laidotuves. Trūko tinkamos energijos, ypač pirmoje rungtynių dalyje. Esame paskutiniai Eurolygoje, eilę rungtynių prastai sekėsi, ir LKL nesiklosto taip, kaip norėtųsi. Taip paprasčiausiai negalima“, – nelinksmai kalbėjo E. Ulanovas.

Anot puolėjo, „Žalgiris“ turėjo galimybių per pagrindinį rungtynių laiką padėti pamatus pergalei.

„Ne pratęsime pralaimėta, o iki to laiko buvo labai daug klaidų, ypač gynyboje trūko komunikacijos, energijos.

Puolime sukūrėme gerų momentų, nes „Monaco“ irgi neblizgėjo gynyboje. Bet žiūrime į save, tad blogai, jei namuose praleidžiame tiek taškų“, – reziumavo „Žalgirio“ puolėjas.

Varžovų gretose be Mike'o Jameso (20 taškų, 14 rez. perd., 31 naud. b.) dar išsiskyrė Dwayne'as Baconas, sužaidęs savo rezultatyviausias sezone Eurolygos rungtynes: puolėjas pelnė 19 taškų ir surinko 12 naudingumo balų.

„Nežinau, ar D. Baconas pagrindinis faktorius. Taip, įmetė svarbių metimų, bet iki to laiko buvo daug problemų: pagalbos neefektyvios, anksčiau rodėme geresnę gynybą.

„Monaco“ talentingesni už mus, taškų lenktynėse sunku tikėtis gero rezultato“, – tvirtino E. Ulanovas.

Žalgirietis nekomentavo daug diskusijų sukėlusį sprendimą lemiamo kėlinio paskutinėmis sekundėmis skirti pražangą Tyleriui Cavanaugh.

„Norisi viską išspręsti aikštėje. Sunku priimti nepalankų sprendimą ypač tokioje stadijoje, bet ne čia esmė, galėjome patys rungtynių eigą nulemti anksčiau. O diskusijos dabar nieko nepakeis“, – apie dramatišką rungtynių pabaigą kalbėjo E. Ulanovas.

Kitas rungtynes Kauno ekipa žais gruodžio 17 d. Kazanėje su UNIKS (19 val.), „Monaco“ penktadienį namuose priims Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)