„Džiaugiuosi ir noriu pasidalinti su visais geromis naujienomis, jog ginče tarp manęs ir Š. Brogos krepšinio arbitražas priėmė man palankų sprendimą.

Smagu, kad teisybė ir sveikas protas nugalėjo. Tikiuosi, kad ši istorija neliks nepastebėta krepšininkų, kuriems agentai be pagrindo grasina teismais ir laiko juos savo įkaitais. Visa tai tik dar kartą parodo, kad principai gali kainuoti reputaciją", – rašė krepšininkas.

Apie tai, kad tarp krepšininko ir agento perbėgo juoda katė, į Veneciją rungtyniauti persikėlęs M. Echodas viešai paskelbė dar vasarą, kai kaltino agentą jį terorizavus absurdiškais prašymais atlyginti išlaidas netgi už dovanas švenčių progomis ar už bilietus į krepšinio rungtynes.

Savo viešą laišką po kilusio triukšmo vėliau išplatino ir „East Players“ agentūra, o ginčas nukeliavo į FIBA Arbitražo teismą. Anot „BasketNews.lt“ pranešimo, Š. Broga įpareigotas sumokėti apytiksliai 16 tūkst. eurų, įskaitant ir teismo išlaidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)