Starto penkete žaidęs lietuvis pelnė 8 taškus, gynyboje atkovojo 3 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, dukart suklydo bei keturissyk prasižengė. Per nepilnas 23 žaidimo minutes (22:48) E. Bendžius pataikė 1 tritaškį iš 5, 2 dvitaškius iš 3 ir realizavo 1 baudos metimą iš 2.

19 taškų prie pergalės prisidėjo Jevgenijus Kolesnikovas, 14 – Angelo Caloiaro, 12 –Donnie'is McGrathas.

Svečių gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Vitoras Faveranis (14 tšk.), Jose Antelo (13 tšk.) bei Yanickas Moreira (10 taškų).

Aštuoniolikos komandų turnyre pirmauja „FC Barcelona Lassa“ (25/2) ekipa, o čempionės titulą ginanti Madrido „Real“ (23/5) komanda su Jonu Mačiuliu yra trečia.

Mindaugo Kuzminsko Malagos „Unicaja“ (15/13) klubas užima šeštą vietą, Bilbao „Dominion Basket“ (14/14) ekipa su Tautvydu Šležu – aštuntą, o Mariaus Grigonio Manresos ICL (10/18) komanda – keturiolikta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją