Antalijoje startavusio vieno iš atrankos turnyrų ketvirtfinalyje Virginijaus Šeškaus auklėtiniai ilgai pirmavo prieš Strasbūro SIG ekipą iš Prancūzijos, bet ketvirtame kėlinyje pritrūko jėgų ir suklupo 78:83 (21:13, 23:22, 20:22, 14:26).

Tokiu būdu „CBet“ krepšininkai šį sezoną dalyvaus FIBA Europos taurės varžybose.

Kelis kartus net dviženklę persvarą turėję, o antrame ketvirtyje ir 13 taškų pranašumą įgiję Lietuvos atstovai po didžiosios pertraukos prarado iniciatyvą ir prisileido varžovus.

Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti kiek daugiau nei trims minutėms 69:71 atsilikę jonaviečiai galėjo išsiveržti į priekį, tačiau Nojus Mineikis prametė visas tris baudas.

Komandos draugo liapsusą paskutinę susitikimo minutę ištaisė iš toli pataikęs Strahinja Mičovičius – 78:76. Vis dėlto gerokai sėkmingiau finišavo SIG vyrai – 78:83.

S. Mičovičius surinko 19, Michaelas Hughesas 12, o Edvinas Šeškus – 10, Ivanas Gandia 9, o N. Mineikis ir Mike'as Lewisas – po 8 taškus.

Nugalėtojams Leo Cavaliere parūpino 18, Chaundee Brownas 17, o Philas Boothas – 16 taškų.

Primename, kad FIBA Čempionų lygoje kovos Lietuvos vicečempionas Vilniaus „Rytas“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją