„Donnie pasirašė puikų kontraktą šiam ir dar vienam sezonui su „Žalgirio“ klubu, kuris žaidžia Eurolygoje ir yra vienas iš geriausių Europoje. Jis man papasakojo apie naujutėlę 17 tūkst. vietų areną, kuri būna užpildyta kiekvieną kartą. Taip pat, kad treniruočių sąlygos „Žalgiryje“ yra geresnės net už tas, kurias jis turėjo Niujorko „Knicks“ klube“, – rašė B.Walshas.

Patekti į NBA lygą D. McGrathas bandė 2006-ais. Jis mėnesį treniravosi ir žaidė su „Knicks“ ekipa, tačiau patyrė nykščio traumą. Tuomet jis persikėlė į Europą, kur kiekvieną sezoną keitė komandas.

„Paskutiniais metais Donnie kankino traumos, todėl jis pasirašė sutartį su žemesnio lygio klubu (Salonikų PAOK, – SportIN.lt). Jis žinojo, kad čia gaus daug žaidimo laiko ir galbūt pasigerins statistiką. Jis tikėjosi, kad toks sprendimas suteiks jam šansą persikelti į didį klubą“, – tęsė B. Walshas.

Treneris prisiminė, kai pirmą kartą pamatė D. McGrathą, kuris vėliau tapo Providenso koledžo komandos rekordininku pagal pelnytus taškus ir sužaistas minutes.

„Jis buvo liesas baltas vaikinas, kuris lyg pamišęs siuntė į krepšį dvitaškius ir tritaškius iš visų aikštelės vietų. Dabar Donnie sakė, kad „žaidžia geriausią krepšinį savo gyvenime“ ir jaučia, kad pagaliau pasiekė kažką svarbaus“, – dar kartą pakartojo B. Walshas.