Andrea Trinchieri auklėtiniai praėjusią savaitę namie 64:68 nusileido Madrido „Real“ ir 97:92 įveikė Valensijos „Basket“.

Savo ruožtu „Žalgiris“ išvykoje 73:77 pralaimėjo Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai ir 81:72 namie nugalėjo Madrido „Real“.

„Bayern“ turi gana atletiškus ir vienas prieš vieną gerai žaidžiančius krepšininkus. Gynyboje komanda nenukentėjo, turi ūgio ir dydžio. Puolime turi nemažai individualiai gerai žaidžiančių žaidėjų, jiems skirsime nemažą dėmesį, atakas vienas prieš vieną stabdysime komandinėmis pastangomis“, – kalbėjo K. Maksvytis.

Anot trenerio, kažkurio vieno krepšininko išskirti nepavyktų – bet kuris gali sužaisti: „O žaisdama be savo lyderių komanda vis tiek randa kelių į pergalę. Prie to nemažai prisideda ir charizmatiškas treneris.“

Tarpusavio dvikovose „Bayern“ iškovojo 6 pergales, o „Žalgiris“ – tris.

Paklaustas, kaip sureagavo į oficialią žinią apie Eurolygos finalo ketverto varžybas Kaune, K. Maksvytis sakė apsidžiaugęs. „Mums tai spaudimo nepridės. Nesulaukėme jokių nurodymų, žiūrime trumpesnius terminus, būtų gerai patekti pirmiausiai į atkrintamąsias varžybas“, – sakė jis.

K. Maksvytis teigė, kad Eurolygos rungtynėms ruošiasi visi žaidėjai išskyrus Tylerį Cavanaugh. Amerikiečio situacija paaiškės penktadienį.

Dvejas pastarąsias Eurolygos rungtynes dėl ligos praleidęs Ignas Brazdeikis penktadienį taip pat bus pasiruošęs padėti komandai.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją