Kartu su žalgiriečiais į rungtynes pirmą kartą keliaus po traumos į rikiuotę sugrįžęs gynėjas Dovydas Giedraitis, kuris jau spėjo pasirodyti praėjusį savaitgalį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse Pasvalyje.

„Pradžioje galvojau, kad bus blogiau, greičiau uždusiu. Bet pradėjus žaisti viskas buvo neblogai, geriau nei tikėjausi. Aišku, dabar jaučiasi nuovargis, bet tai yra normalu. Dėl kojos viskas labai gerai. Tikėjausi, kad gali kažkas jaustis, bet viskas puikiai“, – pasakojo D. Giedraitis.

Susitikime su „Pieno žvaigždėmis“ krepšininkas ant parketo praleido beveik 22 minutes, per kurias įmetė 7 taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 10 naudingumo balų.

Žalgirietis pasakojo, kad komandos draugai jam padeda geriau orientuotis „Žalgirio“ sistemoje, o dėl būsimų minučių turės kovoti treniruotėse.

Kalbėdamas apie kelionę į Ispaniją, D. Giedraitis neslėpė nuostabos dėl baskų rezultatų.

„Galbūt „Baskonia“ mane labiau nustebino, nes sezoną Eurolygoje jie pradėjo tikrai gerai. Jie turi Markusą Howardą, kuris anksčiau man nebuvo nei girdėtas, nei matytas. Manau, kad „Baskonia“ mane stebina kiek daugiau nei Valensijos klubas.

Reikėtų jiems pasiūlyti daugiau kontakto, kuris padeda gintis ir įlįsti į žaidėjo galvą. Varžovas pradeda galvoti, kaip išvengti kontakto ir t.t. Mums reikia primesti savo žaidimą, o ne žaisti jų“, – kalbėjo žaidėjas.

Išbėgęs Ispanijoje ant parketo šią savaitę D. Giedraitis sužaistų savo pirmąsias karjeroje minutes Eurolygoje. Krepšininkas tikina, kad laukia debiuto.

„Be abejo, kad jauduliuko yra. Ne vien todėl, kad laukia Eurolygos rungtynės, bet, apskritai, kad žaisiu tik antrąsias rungtynes po traumos. Manau, kad reikia išlikti ramiam, niekur neskubėti, neperdegti ir viskas bus gerai“, – vylėsi gynėjas.

„Žalgirio“ rungtynės su „Baskonia“ vyks trečiadienį, nuo 21.30 val. Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją