Prieš savaitę „Lietuvos ryto“ ekipą papildęs veteranas ketvirtadienį pirmose Eurolygos reguliaraus sezono rungtynėse stos prieš grėsmingą Atėnų „Panathinaikos“ klubo priekinę liniją.

Didžiąją karjeros dalį NBA lygoje rungtyniavęs krepšininkas vilkėdamas Vilniaus komandos marškinėlius jau sužaidė du mačus, bet neslepia, jog laiko apšilti kojas jam reikia daugiau.

„Reikia įsiminti visus derinius, rasti savo vietą aikštėje. Atrodo, viską jau moki, bet kartais užsimiršti, nenubėgi ten, kur reikia. Sportinė forma dar nėra tokia, kokios norėtųsi, ar kokia bus vėliau. Bet po truputį viskas stoja į savo vėžes“, – prieš antradienio vilniečių treniruotę kalbėjo D. Songaila.

Kovoje dėl jo parašo „Lietuvos rytas“ nukonkuravo Kęstučio Kemzūros treniruojamus Čekijos čempionus Nymburko ČEZ. Abu klubai savo pasiūlymus pateikė po Eurolygos atrankos turnyro. Anot D. Songailos, dėl tolesnės karjeros stotelės jis suko galvą tik kelias dienas.

„Buvo pasiūlymų ir anksčiau, bet jie – nesulyginami su galimybe žaisti Lietuvoje, varžytis Eurolygoje“, – savo pasirinkimą paaiškino Marijampolėje gimęs žaidėjas.

Vilniaus klubui jis negaili pagyrų, nors neslepia, jog praėjusiame sezone, kai kovėsi su „Lietuvos ryto“ aukštaūgiais atstovavaudamas „Doneck“ (Ukraina) ekipai VTB Vieningoje lygoje, vaizdas iš šalies buvo kiek kitoks.

„Atėjus Dirkui (Bauermannui – DELFI) pasikeitė visas mentalitetas, ir tai aiškiai matosi“, – pažymėjo D. Songaila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)