Krepsinis.net skelbia, kad D. Redikas įtartas įkišęs nagus į bendrą komandos žaidėjų taupyklę, kurioje viso sezono metu buvo renkami pinigai už nepataikytus baudų metimus. Esą dalies jų pasigesta, ir visų žvilgsniai pirmiausia nukrypo į buvusį šalies jaunimo rinktinių žaidėją.

Pats krepšininkas neneigė šios istorijos, bet tvirtino buvęs apkaltintas neteisingai.

Tuo metu Krepšinis.lt šaltiniai „Pieno žvaigždėse“ tvirtino, kad skandalas išpūstas didesnis nei buvo iš tikrųjų, o D. Redikas jo pagrindiniu herojumi paverstas pusiau juokais.

Tiesa, nuo praėjusio gruodžio Pasvalyje žaidęs gynėjas jau ne kartą buvo įsivėlęs į nuotykius, iš pažiūros primenančius anekdotą.

Kuomet praėjusiais metais lietuvis atstovavo Rygos „Barons“ (Latvija), trys jo komandos draugai taip pat pasigedo savo pinigų.

Krepšininku skundėsi ir prabangus Vilniaus viešbutis, kurio paslaugomis kelias dienas naudojęsis D. Redikas išvyko neapmokėjęs sąskaitos. Be to, jis ne kartą sezono metu yra laužęs sportinį režimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)