„Tai buvo geras iššūkis man ir savęs patikrinimas. Kaip žaidėjui šis laikas buvo naudingas psichologiškai: padėjo atsigauti ir iš naujo pajusti krepšinį. Su komandos draugais ir treneriu sutarėme labai gerai, čia jaučiausi kaip inkstas taukuose, tačiau dar prieš atvykstant į Šakius aš puoselėjau mintis sugrįžti į aukštesnį lygį“, – sakė 22-ejų metų 193 cm ūgio gynėjas, priėmęs LKL čempionate rungtyniaujančios Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komandos iššūkį.

Į Pasvalio „Pieno žvaigždes“ po beveik dvejų metų pertraukos grįžtantis krepšininkas taip pat prasitarė, jog laukia susitikimo su jau pažįstamais žmonėmis.

„Pasvalys yra jaukus miestelis, krepšinio prasme ten yra suteikta viskas. Pasiilgau gero Pasvalio maisto (Juokiasi). Žinau tiek tą miestą, tiek trenerį, tiek komandos medikus – viskas yra pažįstama. Ten yra ir gerų mano draugų, pavyzdžiui, Steponas Babrauskas“, – buvusį komandos draugą paminėjo D. Redikas.

Primename, kad Šakių ir Pasvalio komandos kurį laiką negalėjo susitarti dėl krepšininko išpirkos, tačiau galų gale buvo priimtas abi puses tenkinęs sprendimas.

Sezoną „Vyčio“ ekipoje pradėjęs D. Redikas neturėjo lygių visoje Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) tiek pagal rezultatyvumą, tiek pagal naudingumą. Gynėjo statistika per 29 minutes siekė 21,1 taško, 4,4 atkovoto kamuolio, 3,1 rezultatyvaus perdavimo, 6,9 išprovokuotos pražangos ir 22,5 naudingumo balo.

Daugiau D. Rediko minčių – vaizdo reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)