Pasak žurnalisto, „Barons“ nusprendė atsisakyti lietuvio paslaugų, kadangi šis buvo pagautas rūkantis, o liudininkai klubo vadovams siuntė nuotraukas, kuriose D. Redikas užfiksuotas vartojantis alkoholį.

Krepsinis.net kalbintas „Barons“ direktorius Janis Pormalis nenorėjo detalizuoti istorijų, susijusių su D. Rediku, bet pripažino, jog nesutapo klubo ir žaidėjo supratimas apie drausmę.

„Nenoriu detalizuoti, tačiau galiu pasakyti, kad peržiūros metu žaidėjas turi elgtis kitaip. Mūsų klube vyrauja geležinė tvarka. Ryga didelis miestas, bet mes sužinodavome, ką veikia kiekvienas krepšininkas, kada jis grįžta į namus. Turbūt nėra gera mintis išeiti iš namų pirmą valandą nakties. Tvarka yra ir žaidėjas privalo jos laikytis, ypatingai, kuomet neturi garantuotos sutarties“, – Krepsinis.net sakė J. Pormalis.

Išgirdęs istoriją, kaip „Jekabpils“ klubą apgavo D. Redikas, „Barons“ vadovas liko be žado: „Tikrai tokia istorija? Neturiu ką pasakyti... Baisu... Turbūt po tokio dalyko jo nenorės imti nė vienas klubas. Tėvo mirtimi apskritai juokauti negalima.“

Prieš pat Naujuosius metus buvo paskelbta, kad kontraktas su D. Rediku buvo nutrauktas abipusiu susitarimu. Pats žaidėjas Krepsinis.net sakė, jog turi pasiūlymų iš Turkijos ir Graikijos ekipų, tačiau niekur neišvyko ir po mėnesio sugrįžo atgal į Latviją ir užsivilko Jėkabpilio „Jekabpils“ aprangą. Ten 22-ejų gynėjas „pasižymėjo“ pamelavęs klubo vadovams apie savo tėvo mirtį ir taip dingęs, - rašo Krepsinis.net.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)