Nuo pirmųjų minučių į priekį šovę Marcelo Nicolos auklėtiniai kibios gynybos dėka tendencingai didino atotrūkį ir pelnytai į savo sąskaitą įsirašė jau ketvirtą pergalę.

Sostinės ekipa tapo pirmąja šiame sezone pasiekusia 100 taškų riba. Iki šiol daugiausiai, 91 tašką, buvo įmetę taip pat „Lietuvos ryto“ žaidėjai.

Geriausias rungtynes šiame sezone sužaidė vilniečių naujokas Deividas Gailius. Iki tol per tris mačus jis buvo pelnęs vos 5 taškus, o į uteniškių krepšį įmetė 6 vos per pusketvirtos minutės. Iš viso klaipėdiečio sąskaitoje – 14 taškų per 14 minučių.

„Lietuvos rytas“: Nicolas Laprovittola 17, Devidas Gailius 14, Mindaugas Lukauskis (4 rez. perd.), Kšyštofas Lavrinovičius ir Julius Jucikas po 11, Antanas Kavaliauskas (7 atk. kam.) ir Gediminas Orelikas po 10 taškų.

„Juventus“: Edgaras Želionis 13, Paulius Petrilevičius 11 (6 atk. kam.), Arminas Urbutis 10, Egidijus Dimša ir Spenceris Butterfieldas po 9 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)