„Mintys tiktai blogos ir pačios blogiausios. Tai yra nepateisinama, tai yra profesionalus sportas, tai yra mūsų darbas. Ir tu kiekvieną vakarą turi atėjęs jį padaryti geriausiai, kaip sugebi. O tu paskutinę akimirką gynyboje elgiesi, atrodo, lyg tyčia priešingai. Aš nesuprantu – šiandien mes parodėme nepagarbą savo darbui“, – emocingai kalbėjo D. Adomaitis.

Treneriui sunkiai suvokiami sprendimai, kuriuos gindami savo krepšį priėmė jo auklėtiniai.

„ Kai tu turi tris komandines pražangas ir varžovai rengia vieną paskutinių atakų, tau reikia prasižengti. Tačiau tu leidi pelnyti Derrickui Low du taškus su pražanga. Čia ne taktika, čia kažkokie individualūs sprendimai. Man sunku suvokti. Šiandien buvo tiek situacijų prieš visas mūsų taisykles, kad nebėra ką ir sakyti“, – piktinosi jis.

Anot D. Adomaičio, Čempionų lygos rungtynėse Italijoje jo auklėtiniai veikė kaip puikiai funkcionuojantis laikrodis, o šį kartą viskas subyrėjo lyg kortų namelis. Paskutinėje atakoje nesugebėjęs apsiginti „Neptūnas“ praleido Osvaldo Olisevičiaus tritaškį iš aikštės krašto ir pralaimėjo 67:70.

„Prieš dvi dienas sužaidėme rungtynes beveik idealiai gynyboje,o dabar sugebame sužaisti absoliučiai prieš savo taisykles. Man čia yra sunkiai suprantama, – tvirtino jis, – Tai buvo vienos iš prasčiausių sezono rungtynių“.

Tuo metu jo oponentas Ramūnas Cvirka buvo kardinaliai priešingos nuotaikos. „Reikia padėkoti vyrams už gerą kovą, gerą gynybą, gerą žaidimą. Susitvarkėme su Jimmy Baronu, tai buvo užduotis ir tam ruošėmės“, – tvirtino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)