„Su „Žalgiriu“ žaisti sunku, ypač – varžovų aikštėje. Negalime pamiršti, kad būsimi mūsų varžovai neseniai namie sumušė „Olympiakos“, tiesiog dominavo aikštėje ir laimėjo 20-ia taškų, – teigė 45-erių krepšinio specialistas iš Graikijos. – Mums svarbiausia susitvarkyti su varžovų žaidimu po lenta. Jie turi gerus priekinės linijos žaidėjus Ianą Vougiouką, Paulių Jankūną, Edgarą Ulanovą, Siimą-Sanderį Vene, su kuriais galime turėti vargo.“

CSKA į Kauną atvyko ketvirtadienio vakarą, o uždarą treniruotę „Žalgirio“ arenoje surengs penktadienį.

D. Itoudis, vardindamas varžovų privalomus, nepamiršo paminėti ir žalgiriečių gynėjų linijos žaidėjų bei karštos atmosferos, kuri jo auklėtinių laukia Kaune.

„Žalgiris“ turi ir energingą gynėjų grandį – Luką Lekavičių, Olivier Hanlaną, Renaldą Seibutį, Martyną Pocių, – savo žiniomis dalijosi krepšinio specialistas. – Varžovų salė apskritai yra labai karšta, fanai entuziastingi, todėl mes privalome išlikti ramūs, išvengti klaidų ir neprotingų metimų. Aš manau kad abi komandos pademonstruos įspūdingą krepšinio spektaklį“, – vylėsi D. Itoudis.

Eurolygos TOP-16 etapo grupėje graiko treniruojama CSKA (3/2) ekipa užima antrąją vietą, o „Žalgiris“ (1/4) kol kas žengia paskutinis, aštuntas.

„Žalgirio“ ir CSKA dvikova penktadienį tradiciniu laiku – 19.40 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)